Pravno besedilo


NAROČILA IN POGOJI UPORABE

Splošni pogoji spletne trgovine Pametnaura.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).

S spletno trgovino Pametnaura.si (v nadaljevanju tudi » trgovina«) upravlja podjetje Blaž Knific s.p., Zbilje 1e, 1215 Medvode, davčna številka: SI39417085, ki je tudi ponudnik storitev e-poslovanja (v nadaljevanju tudi prodajalec).

Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne trgovine Pametnaura.si, pravice in obveznosti uporabnika in trgovine ter urejajo poslovni odnos med Trgovino Pametnaura.si in kupcem. Splošni pogoji poslovanja urejajo tudi posamezna pravila nakupa na prevzemnih mestih družbe Trgovine Pametnaura.si.

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila). Uporabnik je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi. Splošni pogoji poslovanja so na vpogled tudi na prevzemnih mestih Trgovine Pametnaura.si, Blaž Knific s.p, Zbilje 1e, 1215 Medvode.

VRAČILA
Kupec lahko kupljeno blago vrne po dogovoru s trgovcem v roku 5 dni od prevzema. Izdelek ne sme biti uporabljen ter priložiti mora račun.
Poštnino krije kupec!

KONTAKTI

Blaz knific s.p
Zbilje 1e
1215 Medvode
Email: info@pametnaura.si
Tel: 031 325 384