Pravno besedilo


NAROČILA IN POGOJI UPORABE

Splošni pogoji spletne trgovine Pametnaura.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).

S spletno trgovino Pametnaura.si (v nadaljevanju tudi » trgovina«) upravlja podjetje Blaž Knific s.p., Zbilje 1e, 1215 Medvode, davčna številka: SI39417085, ki je tudi ponudnik storitev e-poslovanja (v nadaljevanju tudi prodajalec).

Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne trgovine Pametnaura.si, pravice in obveznosti uporabnika in trgovine ter urejajo poslovni odnos med Trgovino Pametnaura.si in kupcem. Splošni pogoji poslovanja urejajo tudi posamezna pravila nakupa na prevzemnih mestih družbe Trgovine Pametnaura.si.

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila). Uporabnik je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi. Splošni pogoji poslovanja so na vpogled tudi na prevzemnih mestih Trgovine Pametnaura.si, Blaž Knific s.p, Zbilje 1e, 1215 Medvode.

VRAČILA

Kupec lahko kupljeno blago vrne po dogovoru s trgovcem v roku 7 dni od prevzema paketa ter pri upoštevanju spodaj navedenega.

Blago mora biti:

- nepoškodovano,

- ne smejo biti vidne sledi uporabe (odrgnine, poškodbe od udarca, vode, umazanije. itd.),

- v original nepoškodovani embalaži 

- priložiti mora račun ter obrazec, ki ga prejmete z artiklom,

- priloženi morajo biti vsi dodatki (polnilec, kabel, paščki, baterija) 

- s predhodnim dogovorom trgovca,

Stroški, ki nastanejo ob vračilu krije KUPEC.

Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo, denar nakažemo na transakcijski račun v roku 30 dni. 

KONTAKTI

Blaz knific s.p
Zbilje 1e
1215 Medvode
Email: info@pametnaura.si
Tel: 031 025 068 (pon-pet, od 8h-17h)